Η πανελίστρια “έστειλε αδιάβαστο” τον μέλλοντα σύζυγο. Δείτε το ρεπορτάζ της Ελεωνόρας Μελέτη…

Απίστευτο το “κέρατο”  και πραγματικό σοκ για το σύντροφο της πανελίστριας, που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία, καθώς, δεν περίμενε, ότι η δική του κοπέλα θα ήταν πρωταγωνίστρια του μεγάλου ροζ σκανδάλου. Ο σύντροφος δεν είναι άσχετος με το χώρο του θεάματος και η θέση του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είναι έτοιμος να πει “τέλος” στην τρίχρονη σχέση και φυσικά στα σχέδια για γάμο που υπήρχαν στο ζευγάρι.

Η πανελίστρια που έβγαζε χρήματα “πουλώντας το κορμί της” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας τα Σαββατοκύριακα ,είχε, σύμφωνα με το “star.gr” και την εκπομπή της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ, γνωρίσει τους γονείς του συντρόφου της, οι οποίοι είχαν διαφορετική εικόνα για τη συνεσταλμένη κοπέλα που τους σύστησε ο γιος τους.

Η εκρηκτική πανελίστρια βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Οι περισσότεροι πελάτες της ήταν Έλληνες. Κυρίως επιχειρηματίες από την Βόρεια Ελλάδα. Κάτι που σημαίνει, κατά πολλούς, ότι εκεί βρίσκεται και το κλειδί της διαρροής.Κάθε Κυριακή απόγευμα, όταν η πανελίστρια ολοκλήρωνε το «φορτωμένο» της πρόγραμμα, έμπαινε στο αεροπλάνο της επιστροφής ώστε να είναι στο πλατό της εκπομπής (στην οποία συμμετείχε) την Δευτέρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΑ: ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ;

Η πανελίστρια “έστειλε αδιάβαστο” τον μέλλοντα σύζυγο. Δείτε το ρεπορτάζ της Ελεωνόρας Μελέτη…