Ο Κλ. Ρανιέρι θέλει σύμβουλο – “πυροσβέστη” τον Γ. Καραγκούνη στην Εθνική…

Σε ρόλο συνεργάτη στο team της Εθνικής Ομάδας ζήτησε τον Γιώργο Καραγκούνη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, από την ΕΠΟ. 

Θορυβημένος και προβληματισμένος από όσα του καταλογίστηκαν όλες αυτές τις μέρες για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Ρουμανία εμφανίζεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ενημερώθηκε εκτενώς από την Ομοσπονδία.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής είχε επαφή με τον Γιώργο Σαρρή μετά το κυριακάτικο παιχνίδι και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ζήτησε από τον πρόεδρο την ΕΠΟ να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο ρόλος που θα προταθεί στον Καραγκούνη είναι κάτι σαν άμεσος σύμβουλος του Ιταλού και όχι σαν τεχνικός διευθυντής, όπως συνέβαινε στην περίπτωση του Τάκη Φύσσα.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαρρής ήταν όλες αυτές τις μέρες σε επικοινωνία με τον ιστορικό αρχηγό της «γαλανόλευκης», όχι μόνο στα επίσημα, και του μεταφέρθηκε η επιθυμία του Ρανιέρι.

Ο Καραγκούνης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο και αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε ευχαρίστως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχθηκε.