Με απώλειες κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές σήμερα, καθώς η επιφυλακτικότητα παραμένει στη σκιά των εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ πολλά χαρτοφυλάκια προσπαθούν να βρουν αμυντικές θέσεις σε ένα περιβάλλον έντονης αβεβαιότητας.
Στο μεταξύ σήμερα, αναμένονται οι αποφάσεις από τις κεντρικές τράπεζες της Νορβηγίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, με την Τράπεζα της Αγγλίας να θεωρείται πιθανό να κρατήσει το βασικό της επιτόκιο στο 4%, ενώ οι υπεύθυνοι πολιτικής αναμένουν τα δημοσιονομικά σχέδια της κυβέρνησης στο Φθινοπωρινό Προϋπολογισμό στις 26 Νοεμβρίου.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημειώνει πτώση 0,22% στις 570 μονάδες. Ο βρετανικός FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,03% στις 9.774 μονάδες, ο γερμανικός DAX καταγράφει απώλειες 0,24% στις 23.990 μονάδες ενώ ο γαλλικός CAC 40 κινείται χαμηλότερα κατά 0,63% στις 8.023 μονάδες.




