Εξαλλοι στην Σάμο με τον Μουτζούρη – Ο δρόμος που κατάντησε “Γιοφύρι της Αρτας” και η αδιαφορία του Περιφερειάρχη

Ο τουρισμός στην Σάμο πηγαίνει καλυτερα από κάθε άλλη χρονιά όπως επισημαινουν και οι τουριστικοι παράγοντες του νησιού όμως οι επισκέπτες του νησιού βρίσκονται μποστα σε δυσάρεστες εκπλήξεις και αρκετή ταλαιπωρία.

Οπως διαβάζουμε στο neasamos.gr ο δρόμος Καρλόβασι – Βαθύ δεν λέει να τελείωσει, η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών καθημερινά είναι απίστευτη και η Περιφέρεια σφυρίζει αδιάφορα.

Δείτε τη γράφει το neasamos.gr με τίτλο Το σύγχρονο “γεφύρι της Αρτας” και η αδιαφορία Μουτζούρη

Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε σε βαθμό που μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί. Αλλά θα επιμείνουμε γιατί η Σάμος είναι πάνω από όλους και από όλα.

Πότε θα τελειώσει το σύγχρονο “γεφύρι της Αρτας”;
Αναφερόμαστε στο δρόμο Καρλόβασι – Βαθύ που ταλαιπωρεί καθημερινά επισκέπτες και κατοίκους της Σάμου. Ενα έργο που πηγαίνει με τον αραμπά και θα περάσει και το φετινό καλοκαίρι χωρίς να έχει ολοκληρωθεί.
Με ένα φανάρι να ρυθμίζει την κίνηση τα νεύρα των οδηγών καθημερινά γίνονται σμπαράλια, η ταλαιπωρία είναι απίστευτη και τα σχόλια που ακούγονται απο τους επισκέπτες του νησιού μας κάθε άλλο παρα κολακευτικά είναι.
Η κεντρική εξουσία φέτος έδωσε ενα μεγάλο πλεονέκτημα στο νησί μας με το voucher διακοπών, που κατά γενική ομολογία βοήθησε αρκετά στην άνοδο του τουρισμού.
Η Περιφέρεια όμως έχει τα μάτια κλειστά. Ο Κώστας Μουτζούρης  αντιλαμβανόμενος πως εχει χάσει το λαϊκό έρεισμα φαίνεται πως έχει ρίξει λευκή πετσέτα και πια ασχολείται μόνο με το θεαθήναι.
Τα πραγματικά προβλήματα του τόπου είναι μπροστά στα μάτια μας και πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις.