Κέιτ Μίντλετον – Πηγές του παλατιού: Η ανάρρωση από τον καρκίνο πηγαίνει καλά

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο «πηγαίνει καλά», λέει ένας ειδικός που υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, κατέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσε ότι υποβαλλόταν σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια άγνωστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 41 ετών, στη συνέχεια έκανε ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά του για να στηρίξει την άρρωστη σύζυγό του, αλλά επέστρεψε στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Surrey της Αγγλίας την Πέμπτη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο μελλοντικός βασιλιάς εθεάθη επίσης να παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου με τον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών.

Και οι δύο έξοδοι σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της πριγκίπισσας Κέιτ πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί και ότι σημειώνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Richard Fitzwilliams.

«Οι βασιλιάδες συνειδητοποιούν ότι κάθε πράγμα που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο». είπε στη Sun το Σάββατο. «Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν, λίγο πολύ κανονικά».

Η μάχη για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον έγινε γνωστή κοντά στην αποκάλυψη ότι και ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, παλεύει επίσης με μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Ο μονάρχης αναγκάστηκε επίσης να κάνει ένα βήμα πίσω από τα δημόσια καθήκοντα, βυθίζοντας τους βασιλικούς σε κρίση.

Τον Ιανουάριο, υπήρξε η ενημέρωση ότι ο Κάρολος θα νοσηλευόταν για θεραπεία για μια διόγκωση του προστάτη. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι οι γιατροί βρήκαν καρκίνο κατά τη διάρκεια αυτής της επέμβασης.