Με πτώση έκλεισε η Wall Street την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές επικεντρώθηκαν στις αναφορές ότι η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει περιορισμούς στις εξαγωγές προς την Κίνα που πραγματοποιούνται με αμερικανικό λογισμικό. Παράλληλα, απογοήτευσαν τα αποτελέσματα τριμήνου της Netflix.
Δεν έπιασε τους στόχους των αναλυτών για τα τριμηνιαία κέρδη η Netflix
Οι νέοι περιορισμοί στις εξαγωγές, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από φορητούς υπολογιστές έως κινητήρες τζετ, είναι μερικά από τα μέτρα που εξετάζονται ως αντίποινα για τον τελευταίο γύρο περιορισμών στις εξαγωγές σπάνιων γαιών από το Πεκίνo.
Ο Dow Jones σημείωσε πτώση 0,72%, στις 46.588,26 μονάδες, ο S&P 500 έχασε 0,53%, κλείνοντας στις 6.699,47 μονάδες και ο Nasdaq έχασε 0,93%, κλείνοντας στις 22.740,40 μονάδες.









