Ο Δ. Κουτσούμπας στην εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, στην οποία συμμετέχουν μέλη και στελέχη του κόμματος και της ΚΝΕ κι άλλοι εργαζόμενοι στα γραφεία. Οι αιμοδοσίες, στην έδρα της ΚΕ, αλλά και σε άλλα γραφεία των οργανώσεων του κόμματος, έχουν πλέον καθιερωθεί και πραγματοποιούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παραβρέθηκε στο χώρο, συνομίλησε με τους εθελοντές αιμοδότες, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάνουμε αυτήν την προσπάθεια με συνέχεια, κατά διαστήματα, γιατί θεωρούμε ότι η αιμοδοσία είναι μία σημαντική εθελοντική συνεισφορά και προσφορά προς όλο το σύνολο, στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν στην ανάγκη -στο νοσοκομείο, στην αρρώστια τους, στην ασθένειά τους- να χρειαστούν αίμα.

Κι από αυτή την άποψη το ΚΚΕ δίνει τη δική του συμβολή και είναι η αφορμή σήμερα να απευθύνουμε ένα γενικότερο, ευρύτερο κάλεσμα στην ελληνική κοινωνία, προς όλους και όλες να δίνουν αίμα, γιατί μπορούν να σωθούν ζωές συνανθρώπων μας. Κάθε στιγμή κάποιος φίλος, κάποιος συνάδελφος, κάποιος συγγενής, κάποιος γείτονας, οποιοσδήποτε άνθρωπος σε αυτή τη χώρα μπορεί να το χρειαστεί.

Άρα, η συμβολή αυτή είναι τεράστια και θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για τις πολιτικές δυνάμεις, αλλά και όλους τους μαζικούς φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος».