Τα τιμολόγια της ΔΕΗ, πράσινα, μπλε, κίτρινα για τον Δεκέμβριο

Σταθερή στα 0,13928 ευρώ/kWh, στα επίπεδα του Νοεμβρίου, παραμένει για το Δεκέμβριο η χρέωση του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε απόψε.

Στις ζώνες χαμηλής χρέωσης, η τιμή του πράσινου τιμολογίου παραμένει επίσης σταθερή στα 0,127 ευρώ/kWh, επιτρέποντας στους πελάτες με διζωνικούς μετρητές, να αξιοποιούν χαμηλότερες τιμές τις ώρες μειωμένης χρέωσης.

 

Στα μπλε σταθερά τιμολόγια, η ΔΕΗ διατηρεί και τον Δεκέμβριο τις τιμές στα 0,145 ευρώ/kWh για το myHomeEnter και 0,142 ευρώ/kWh για το myHomeOnline. Για τους πελάτες με διζωνικό μετρητή, η τιμή στις ώρες χαμηλής χρέωσης είναι 0,095 ευρώ/kWh.

Τέλος η τιμή του κίτρινου κυμαινόμενου τιμολογίου ΔΕΗ myHome4all για τον Δεκέμβριο διαμορφώνεται στα 0,13552 ευρώ/kWh.