Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Κλινικά νεκρός 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ένας 17χρονος Άγγλος τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/07), όταν έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σουρή στο Χαλάνδρι.

Ο ανήλικος, οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, κλινικά νεκρός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το πρωί, όταν ο ανήλικος, που πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια ουσιών, έπεσε στο κενό, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Χειροπέδες σε υπάλληλο περιπτέρου

Για την τραγική αυτή υπόθεση συνελήφθη ένας 37χρονος. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν υπάλληλο περιπτέρου, ο οποίος πούλησε αλκοόλ στον 17χρονο και σε έναν φίλο του, αφού πρώτα οι δύο ανήλικοι του επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για θανατηφόρα έκθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί καπνικών και αλκοόλ.