“Σκληρό” εξώδικο της Creta Farm στις κατηγορίες Κ. Δομαζάκη: Εσεις καταστρέψατε την εταιρεία

Με ένα πολυσέλιδο εξώδικο προς τον Κ. Δομαζάκη, η διοίκηση της Creta Farm καταγγέλλει τον πρώην διευθύνων σύμβουλο για το ότι η εταιρεία βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

Στο εξώδικο παρουσιάζονται όλες οι ενέργειες του Κ. Δομαζάκη, οι οποίες «διέσυραν» την εταιρεία στο επενδυτικό κοινό, τους πιστωτές, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της.

Όπως επισημαίνεται η αναστολή διαπραγμάτευσης της εισηγμένης στο ΧΑ ήταν αποτέλεσμα των συκοφαντικών ενεργειών του Κ. Δομαζάκη, όπως και η δραστική μείωση του factoring.

Η διοίκηση της Creta Farm καταλογίζει στον Κ. Δομαζάκη την αποκλειστική ευθύνη της δυσμενούς κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Εταιρεία και του καταλογίζει αδιαφορία για τις τύχες των 850 οικογενειών των εργαζομένων της, τα συμφέροντα των μετόχων της, όπως και εκείνα των πιστωτών, προμηθευτών και συνεργατών της.

Προαναγγέλλει δε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών που προκύπτουν από τις παράνομες και υπαίτιες πράξεις του.

Στο απαντητικό τους εξώδικο, τα μέλη του ΔΣ και της Επιτροπής Ελέγχου της Creta Farms καταγράφουν σειρά ενεργειών και δηλώσεων του Κ. Δομαζάκη, οι οποίες, όπως ισχυρίζονται, οδήγησαν στην αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας και έπληξαν καθοριστικά τη φήμη, την αξιοπιστία και το εμπορικό μέλλον της. Όπως υποστηρίζουν, καταδεικνύεται ότι σκοπός του Κ. Δομαζάκη ήταν να καταστρέψει οικονομικά την Εταιρεία με συκοφαντίες για την επάρκεια των οργάνων της και της διοίκησής της. “Είστε ο αποκλειστικός υπαίτιος  για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην εταιρεία από τις 30 Απριλίου 2019 και μετά”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Καταλογίζουν στον Κ. Δομαζάκη “βλαπτική συμπεριφορά” και ότι εμφανίζεται να μην έχει ουδεμία συναίσθηση των συνεπειών των πράξεών του και αποκρούουν συλλήβδην όλες τις κατηγορίες που έχει διατυπώσει προς τα, νομίμως εκλεγέντα, μέλη του ΔΣ, κάνοντας λόγο για απειλές, ύβρεις και βιαιοπραγίες οι οποίες εκδηλώθηκαν κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ