Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια – Τι ομολόγησε για το έγκλημα

  Στη σύλληψη του φίλου του μουσικού, συγγραφέα και ηθοποιού στα Εξάρχεια ως ο δολοφόνου του 50χρονου έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία. Αυτός ήταν και ο βασικός ύποπτος από την πρώτη στιγμή, καθώς ήταν ο μόνος που βρισκόταν στο σπίτι μαζί του εκείνες τις ώρες. Ο άνδρας είχε έρθει στην Αθήνα από τον Τύρναβο λίγες ώρες πριν το φονικό και τον φιλοξενούσε το θύμα.

  Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αν και αρχικά ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι δεν ήταν στα καλά του, στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα.

  Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που θυμάται είναι να χτυπάει το θύμα συνεχώς στο κεφάλι, αλλά δεν μπορεί να φέρει στη μνήμη του τη στιγμή που χρησιμοποίησε το σφυρί και το σκεπάρνι που βρέθηκε στο σημείο του φόνου, ούτε επίσης ότι του κατάφερε και άλλα χτυπήματα.

  Είπε ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς χωρίς, όμως να μπορεί να διευκρινίσει τον λόγο που οδήγησε τους δύο άνδρες στον τσακωμό.

  Πάντως μυστήριο αποτελεί για την αστυνομία και το γεγονός ότι όπως είχε καταγγελθεί λίγες ώρες πριν τη δολοφονία ο δράστης φέρεται να είχε αρπάξει ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα διαβατήριο από έναν υπήκοο Αλβανίας στην περιοχή του Τυρνάβου και μάλιστα με το αυτοκίνητο αυτό ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα.

  Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν το ΙΧ χωρίς όμως να το βρουν κάπου και χωρίς ακόμα να μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα αν το περιστατικό αυτό μπορεί να έχεισχέση με τα όσα έγιναν αργότερα μέσα στο διαμέρισμα.

  Υπόθεση «θρίλερ»

  Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε θρίλερ, καθώς ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στα Εξάρχεια στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

  Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από κάποιο, αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αντικείμενο. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.