
upd: Ο Dow Jones Dow Jones έκλεισε τελικά με οριακές απώλειες 0,13% στις 20.914 μονάδες και ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,17% στις 2.388 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε 0,7% και έκλεισε στις 6.091 μονάδες.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Κέρδη στη Wall Street
Με μικρά κέρδη κινούνται οι δείκτες στη Wall Street, με οδηγό τις μετοχές του τεχνολογικού και του χρηματοοικονομικού κλάδου μετά την συμφωνία στο Κογκρέσο για χρηματοδότηση της κυβέρνησης Τραμπ ως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο έφτασαν σε συμφωνία για πολύ μεγάλη χρηματοδότηση άνω του 1 τρισ. δολαρίων. Απερρίφθη ωστόσο η χρηματοδότηση για το τείχος που θέλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στα σύνορα με το Μεξικό, αλλά και περικοπές σε δημοφιλή εγχώρια προγράμματα.
Ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,06% στις 20.953 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,18% στις 2.388 μονάδες και ο Nasdaq ενισχύεται 0,35% στις 6.068 μονάδες.