Μικτά πρόσημα στη Wall Street εν όψει συμφωνίας Δημοκρατικών – Ρεπουμπλικάνων για το χρέος

Μικτά πρόσημα στη Wall Street ενώ οι διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών – Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ για το χρέος πλησιάζουν σε συμφωνία. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Κέβιν ΜακΚάρθι δήλωσε σήμερα ότι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να συνάψουν συμφωνία για το χρέος αυτή την εβδομάδα ώστε να αποφύγουν μια καταστροφική χρεοκοπία των ΗΠΑ.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,42%, στις 33.286 μονάδες, ο S&P 500 κέρδισε 0,02% στις 4.192 μονάδες και o Nasdaq κέρδισε  0,50% στις 12.720 μονάδες.

Ανοδικά κινήθηκαν οι περιφερειακές τράπεζες με τον δείκτη τους να κερδίζει 3,2%. Οι μετοχές των PacWest και Western Alliance κέρδισαν 13% και 10,3% αντίστοιχα.

—Το 10ετές ομόλογο των ΗΠΑ ενισχύθηκε κατά δύο μονάδες βάσης στο 3,70% και το 2ετές κατά έξι μονάδες βάσης στο 4,32%.