Νέα κέρδη στη Wall Street την Πέμπτη, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να σημειώνουν ρεκόρ κλεισίματος, παρά τις ανακοινώσεις Τραμπ για επιπλέον δασμούς στον Καναδά. Οι τελευταίες ανακοινώσεις του Τραμπ περιλάμβαναν επίσης έναν νέο δασμό 50% στον χαλκό που θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου και την απειλή δασμών 50% στις εξαγωγές αγαθών από τη Βραζιλία προς τις ΗΠΑ.
Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,43%, στις 44.647,57 μονάδες, ο S&P 500 κέρδισε 0,26%, στις 6.279,70 μονάδες και ο Nasdaq 0,10%, στις 20.631,37 μονάδες.
—-[Τα πρακτικά της συνεδρίασης της FED τον Ιούνιο, που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη, αποκάλυψαν ότι οι περισσότεροι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής προβλέπουν μειώσεις των επιτοκίων φέτος, θεωρώντας ότι ο πληθωριστικός αντίκτυπος των δασμών είναι πιθανό να είναι “προσωρινός ή μέτριος”.