«Μετά την υπογραφή της Mercosur δηλαδή την υπογραφή του “θανάτου” του πρωτογενούς τομέα, η κυβέρνηση με περίσσιο θράσος ζητά “διάλογο” με τους αγρότες, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για την “κηδεία” της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας και της μελισσοκομίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας:
«Γι’ αυτό ακριβώς αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα και να αντιταχθούν στον “νεκροθάφτη” του πρωτογενούς τομέα, Κ. Μητσοτάκη και στην κυβερνητική εξαπάτηση του δήθεν “διαλόγου” που τους θέλει “συνεργούς” στο κυβερνητικό έγκλημα».
Βελόπουλος: Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός για να σωθεί η Ελλάδα
«Ένας πρωθυπουργός σε πανικό ο οποίος στην ίδια ανάρτηση υπερασπίζεται ταυτόχρονα το “δίκαιο του Τραμπ” για τη Βενεζουέλα και το “Διεθνές Δίκαιο” για την Γροιλανδία, καθίσταται άκρως επικίνδυνος για τα Εθνικά Συμφέροντα», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε: «Την ίδια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έσφιγγε με θέρμη το χέρι του σφαγέα Τζολάνι δεν ψέλλισε ούτε μια λέξη καταδίκης για τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών στο Χαλέπι ή για τις βρόμικες μεθοδεύσεις των τελευταίων ημερών εις βάρος της Κύπρου. Ο επικίνδυνος πρωθυπουργός οφείλει τώρα να παραιτηθεί για να σωθεί η Ελλάδα. Για την Ελληνική Λύση, ύψιστη προτεραιότητα είναι το Δίκαιο του Έθνους και όχι το “α λα καρτ δίκαιο” του καταρρέοντος Μητσοτάκη».