Aπαντά ο Αμυράς στον Μιχελάκη

Aπάντηση στον Γιάννη Μιχελάκη δίνει ο Ιφικράτης Αμυράς μέσω του προσωπικού του blog. Όπως λέει “την στιγμή που το μαύρο μέτωπο των δωσίλογων ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει τον Ελληνικό Λαό με την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή, ο εκπρόσωπος της ΝΔ καλεί τους πολίτες να σκύψουν το κεφάλι στο 4ο Ράιχ και στους δωσίλογους του μνημονίου”.

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντησή του

 

Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Ανώτατοι κύκλοι του 4ου Ράιχ αποκαλούν την Ελλάδα διαλυμένο κράτος(failed state), που θα χρειαστεί έξωθεν στρατιωτική συνδρομή για να επιβάλλει την τάξη στο εσωτερικό της. Αυτό είναι το πρόσχημα των ξένων κατακτητών για στρατιωτική εισβολή στην Ελλάδα. Επιπλέον επικεφαλής της Deutsche Bank μιλούν ανοικτά για την επιβολή κατοχικού νομίσματος στην Ελλάδα, μόνον για τις ανάγκες της εσωτερικής αγοράς.
Αυτά συζητούνται ανοικτά, όχι κρυφά. Και τί απαντά ο επικοινωνιολόγος του νεοδημοκρατικού δωσιλογισμού Μιχελάκης σε όλα αυτά; Μήπως είναι σοκαρισμένος; Μήπως ζήτησε ετοιμότητα των ενόπλων μας δυνάμεων;
Όχι. Ζήτησε όμως να καταδικαστούν τα λεγόμενα του Ιφικράτους Αμυρά για την οργάνωση της παλλαϊκής εθνικής αντιστάσεως ενάντια στους ξένους ληστοσυμμορίτες και στους ντόπιους γκαουλάιτερς.
Ο Γιάννης Μιχελάκης μας καλεί να υποστούμε λοβοτομή, να αφοπλιστούμε ιδεολογικώς και ψυχολογικώς, να δηλώσουμε υποταγή στην κατοχική νομιμότητα. Να παραχωρήσουμε το δικαίωμα στους Γερμανούς να μας γενοκτονήσουν αμαχητί. Να τους παραδώσουμε τα όπλα μας, κυρίως τα ψυχολογικά και ιδεολογικά μας όπλα.
Κυρίως να τους παραχωρήσουμε το μονοπώλιο της βίας. Αυτό είναι που έχει ταρακουνήσει τους ελληνόφωνους γκαουλάϊτερς του μνημονίου.
Ο δωσιλογισμός του κάθε Μιχελάκη βαπτίζεται «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη». Ο ραγιαδισμός του «ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας».

 

Ας εξετάσουμε καλύτερα τα ιδεολογικά ελατήρια του δωσιλογισμού στον οποίο διαπρέπει η παρέα του κάθε Μιχελάκη.
Ο σημερινός αστικός κοινοβουλευτισμός δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με  την Γαλλική Επανάσταση. Αποτελεί μία καρικατούρα της επαναστατικής δημοκρατίας που κατεδάφισε τον απολυταρχισμό. Το κοινοβουλευτικό σύστημα δημιουργεί στον Λαό την αυταπάτη ότι διαχειρίζεται ο ίδιος τις υποθέσεις της χώρας, την στιγμή που η αληθινή εξουσία είναι συγκεντρωμένη σε εξωθεσμικά κέντρα.
Οι στρατηγικοί σχεδιαστές του 4ου Ράιχ επιδιώκοντας την υπεροχή στο επικοινωνιακό πεδίο (information dominance), καθορίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο των ελληνόφωνων δελτίων ειδήσεων με σκοπό ο υπόδουλος Ελληνικός Λαός να θεωρεί ότι τα συμφέροντά του είναι ταυτόσημα με τα συμφέροντα των Γερμανών κατακτητών.
Άλλωστε η καθεστηκυία τάξη στην Ελλάδα δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό στο να ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους, διότι τρέφεται, αναπαράγεται και αναδεικνύεται από ξένα συμφέροντα.
Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δωσίλογοι εμφανίζεται όταν ο Λαός διαρρηγνύει το μονοπώλιό τους στον καθορισμό των εννοιών.
Έτσι τον τελευταίο καιρό οι δωσίλογοι ανακάλυψαν το πρόβλημα της βίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. Και μας εγκαλούν να απέχουμε από την βία διότι δεν συνάδει με τον πολιτικό τους πολιτισμό…
Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Στον ορισμό της βίας. Βία είναι η υφαρπαγή του μισθού των εργαζομένων, της συντάξεως των γερόντων, των φαρμάκων των ασθενών, η παράνομη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού, της θερμάνσεως, της παιδείας από κάθε οικογένεια. Βία είναι η αναγκαστική ανεργία. Αν ένα κάθαρμα σου κόψει το ρεύμα επειδή δεν πληρώνεις το χαράτσι, διαπράττει μία εγκληματική-βίαιη ενέργεια.
Οι πολίτες νομιμοποιούνται να αντισταθούν με κάθε μέσον και να συντρίψουν τους εγκληματίες, τους ληστοσυμμορίτες του μνημονίου. Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα είναι θεσμοθετημένο σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου. Το ξέρουν οι πάντες πλην του Γιάννη Μιχελάκη που θεωρεί ότι δεν κατοχυρώνεται συνταγματικώς το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Ο Γιάννης Μιχελάκης καταφέρθηκε υποκριτικώς εναντίον του γνωστού βίντεο-μηνύματος που καλεί σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, και το οποίο αφορούσε την χούντα του Παπανδρέου. Το μήνυμά του όμως είναι διαχρονικό.
Ας το κατανοήσει ο Μιχελάκης. Όταν η ληστοσυμμορία του μνημονίου δηλώνει ότι «καταδικάζει την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται», εννοεί ότι καταδικάζει την λαϊκή επαναστατική βία που στρέφεται εναντίον της, αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ την βία κάθε μορφής όταν στρέφεται εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όταν η βία και η τρομοκρατία των πραιτωριανών προστατεύει τα συμφέροντα των δωσίλογων, τότε ο Μιχελάκης μιλά για «επιβολή του νόμου και της τάξεως».
Η τρομοκρατία των μνημονιακών προδοτών αποκαλείται «νόμος και τάξη».
Ας το καταλάβουν οι εχθροί του Λαού και του Έθνους. Επιβολή του νόμου και της τάξεως διενεργείται όταν οι λαϊκές πατριωτικές πολιτοφυλακές τσακίζουν τους πραιτωριανούς υπερασπιστές του μνημονίου και του 4ου Ράιχ στην Ελλάδα. Οι κουκουλοφόροι του μνημονίου οι οποίοι καταστρέφουν νοσοκομεία, γηροκομεία, σχολεία, επιχειρήσεις, νοικοκυριά, θα παταχθούν αμείλικτα.
Όσοι δημοκράτες μιλούν για ισότητα, και πιστεύουν πραγματικά στην ισότητα είναι αδιανόητο να αρνούνται την ισότητα των όπλων. Είτε στις εκλογές, είτε στον εξοπλισμό, πρέπει να υπάρχει ισότητα.
Δεν μπορεί ο εχθρός να κατέχει μονομερώς περισσότερα όπλα από τον Λαό, είτε μιλάμε για ωργανωμένα ένοπλα τμήματα, είτε για νόμους, είτε για φυλακές, είτε για δικαστήρια. Ο Λαός έχει δικαίωμα και καθήκον να εξισωθεί έναντι της ισχύος του εχθρού. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ισότητα στις εκλογές, είτε μιλάμε για χρηματοδότηση, είτε για τηλεοπτικό χρόνο.
Το να αποδέχωνται κάποιοι δημοκράτες όχι μόνον την ανισότητα στα όπλα, αλλά την μονοπωλιακή κατοχή των όπλων από την μνημονιακή ληστοσυμμορία, αυτό ακυρώνει και την δημοκρατία και την ισότητα ως έννοιες.
Τώρα ας επικεντρωθούμε σε ωρισμένους αντιμνημονιακούς διανοουμένους που ζητούν την ανατροπή του προδοτικού πολιτικού συστήματος μέσω κοινοβουλευτικών εκλογών αποσιωπώντας την πραγματικότητα.
Το κέντρο βάρους της πολιτικής ζωής έχει μετακινηθεί οριστικά έξω από το πλαίσιο του κοινοβουλίου. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται πλέον στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ούτε καν στα υπουργικά γραφεία, αλλά στα γραφεία των τραπεζιτών του εξωτερικού. Το αστικό κοινοβούλιο στην Ελλάδα έχει μετατραπεί σε εκτελεστικό όργανο των τραπεζιτών που επικυρώνει προειλημμένες αποφάσεις.
Όσοι αντιμνημονιακοί διανοούμενοι πάσχουν από κοινοβουλευτικό κρετινισμό, έχουν σκοπό της ζωής τουςνα θέσουν τον Λαό εκτός πολιτικής μάχης, την στιγμή που η επαναστατική διανόηση προσπαθεί να διευρύνει το πεδίο πολιτικής δράσεως του Ελληνικού Λαού μέσα, και κυρίως έξω από το κοινοβούλιο.
Ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός απαιτεί κάθε 4 χρόνια συμμετοχή στην κάλπη και παροχή λευκής επιταγής στους βουλευτές. Είναι εχθροί του Ελληνικού Λαού όσοι θέλουν να περιορίσουν την δράση του κάθε 4 χρόνια διότι έτσι ο πολίτης καλείται να αναπαράγει το υπάρχον διεφθαρμένο καθεστώς.
Αν θέλουμε να μιλάμε με εκλογικούς όρους, το καθεστώς θα ανατραπεί εφ’ όσον αναπαράγουμε την δική μας κοσμοαντίληψη. Ήτοι, οργανώνουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση σπάζοντας το νομοθετικό μονοπώλιο των συνδαιτυμόνων του Μιχελάκη, παράλληλες εκλογές διωργανωμένες από τον Λαό, Εκκλησίες του Δήμου, Λαϊκά Δικαστήρια, έκδοση εθνικού νομίσματος με ανάκτηση του εκδοτικού προνομίου. Δημιουργούμε κυβερνητικούς θύλακες σε όλη την Ελλάδα, και ζώνες ελευθερίας, που σταδιακώς παραμερίζουν την ιθύνουσα τάξη από το να καταπιέζει τον Ελληνικό πληθυσμό.
Μόνον αν οι αντιμνημονιακοί δημοσιολόγοι επεκαλούντο την βαθμιαία αντικατάσταση του υπάρχοντος κρατικού μηχανισμού από μία δυαδική εξουσία, θα είχε νόημα να μιλάμε για εκλογικές διαδικασίες. Οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή μας από τα πολιτικά όπλα της μαζικής πολιτικής απεργίας και της πολιτικής ανυπακοής.
Η στρατηγική μας είναι η ανατροπή του σάπιου προδοτικού καθεστώτος που επέβαλε το μνημόνιο και την ξένη κατοχή, και όχι η συνδιαλλαγή μαζί του.
Οι εκκλήσεις του Γιάννη Μιχελάκη για εμπλοκή της δικαιοσύνης στην πολιτική μας διένεξη, και η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, θα έχει νόημα όταν ο ίδιος αποδεχτεί την ισότητα των όπλων. Όταν οι δικαστές θα μπορούν να δικάσουν τους πραιτωριανούς για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην πλατεία Συντάγματος εις βάρος του Ελληνικού Λού. Όταν η ληστοσυμμορία του μνημονίου δικαστεί από τον Λαό για εσχάτη προδοσία, καθότι παρεχώρησε εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων.
Γιάννη Μιχελάκη, το κόμμα σου δηλώνει ότι θα σεβαστεί πλήρως τις υπογραφές του μνημονίου και άρα την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αμετακλήτως και άνευ όρων. Έχει καλώς.
Και εμείς θα σεβαστούμε τις ιερές παρακαταθήκες των Πατρώων Θεών και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων του Ελληνικού Λαού.