Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό λόγω των οφειλών στον Βέμερ!

Όλους τους προηγούμενους μήνες ο Παναθηναϊκός κατάφερνε με συνεχόμενες αναβολές και κάποιους διακανονισμούς να κερδίζει σε διάφορες υποθέσεις οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου…

Δεν τα κατάφερε όμως στην περίπτωση του Γερμανού αμυντικού Γενς Βέμερ, ο οποίος μπορεί να πέρασε και να μην ακούμπησε, αλλά έχει λαμβάνειν περίπου 500.000 χιλιάδες ευρώ και πλέον αν ο Παναθηναϊκός δεν τον εξοφλήσει (ή διακανονίσει) μέχρι την Παρασκευή, τότε πολύ απλά θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.