ALPHA BANK: Πτώση -34,28% κατέγραψε το δικαίωμα

Πτώση -34%,28 κατέγραψε το δικαίωμα της Alpha bank. Το δικαίωμα, που ξεκίνησε επίσημα σήμερα και ολοκληρώνεται στις 27 Μαΐου, διαπραγματεύτηκε έως -34,28% στα 1,86 ευρώ με όγκο 42,2 εκατ τεμάχια.
Το δικαίωμα της Alpha Bank κινήθηκε μεταξύ του 2,050 ευρώ και του χαμηλού των 1,34 ευρώ (-52,64%).
Πακέτο για 500.000 δικαιώματα της Alpha Bank πραγματοποιήθηκε στο Χ.Α. στην τιμή των 1,70 ευρώ, συνολικής αξίας 850.000 ευρώ .
Πιέσεις σε ποσοστό -6,50% για την μετοχή της Alpha Bank που έκλεισε στα 0,5750 ευρώ με όγκο 28 εκατ. τεμάχια με αποτίμηση 1,341 δισ. ευρώ
Νωρίτερα το Bank Wars μετέδιδε: 
Στα 2,83 ευρώ προσδιορίζεται η θεωρητική τιμή του δικαιώματος στην Alpha bank που ξεκινάει επίσημα σήμερα και ολοκληρώνεται στις 27 Μαΐου.Τα δικαιώματα  συμπεριλαμβάνουν και τα 7,33 warrants. Μένει να απαντηθεί στο ταμπλώ κατά πόσο οι αγοραστές διακιωμάτων για να συμμετάσχουν στην αύξηση θα “κερδίσουν” τους πωλητές ή το αντίστροφο. Είναι πάντως σαφές ότι πολλοί από τους έχοντες αγοράσει τη μετοχή αρκετά χαμηλότερα του χθεσινού κλεισίματος, θα κατοχυρώσουν τα κέρδη τους. Αυτό είναι άλλωστε που με … αγωνία περιμένουν οι αγοραστές, προκειμένου να αποκτήσουν συμμετοχή στη νέα, κερδοφόρα πορεία της τράπεζας.