Απρέπεια ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Παραίτηση του προέδρου ζητά η Κουμουνδούρου

Σοβαρά ερωτήματα έχει προκαλέσει η προκλητική ανάρτηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων το οποίο σε δημοσίευσή του στο twitter για την  επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, χρησιμοποίησε το hastdag  #ΣΥΡΙΖΑ_ ξεφτίλες.

Μόλις ωστόσο έγινε αντιληπτό και άρχισε να γίνεται viral με τους χρήστες να κριτικάρουν αρνητικά την κίνηση αυτή , το Αθηναϊκό Πρακτορείο  έσβησε άρον άρον το hashtag.

Παραίτηση του προέδρου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», υπογραμμίζει η Κουμονδούρου.