Μπουρλότο στην Τούμπα! Ο Σαββίδης έξαλλος για γκολ του ΠΑΟΚ που δεν μέτρησε

 

Μπουρλότο στο ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ! Στο 89’ ακυρώνεται γκολ του ΠΑΟΚ κι ο Σαββίδης έξαλλος ορμά  Με δυσκολία συγκρατούν τον Σαββίδη, που τρέχει μέσα στο γήπεδο προς την πλευρά του διαιτητή Κομίνη, μετά την ακύρωση του γκολ. Πετάει το παλτό του. Είναι έτοιμος να μαζέψει την ομάδα αλα Θεοδωρίδη και ο διαιτητής του αγώνα προσπαθεί χωρίς επιτυχία να επιβάλει την τάξη.
Ελάτε να φύγουμε τους λέει ο Σαββίδης, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Βιερίνια αντιδρά κάνοντας του νόημα με το χέρι πως δεν πρέπει.

https://youtu.be/9rKTH2GFl0s

Οι διαιτητές,αποσύρθηκαν  στα αποδυτήρια.
Το γκολ σημειώθηκε στο 89’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Βαρέλα. Παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν πίσω από τον τερματοφύλακα και κατά τον επόπτη – παρ’ ότι στην αρχή ο Κομίνης έδειξε το σημείο της σέντρας – επηρέαζε την φάση και δεν έπρεπε να μετρήσει…

 

Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ…

Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συνοδεία του επιτέθηκε στο Βασίλη Δημητριάδη στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ ο Λούμπος Μίχελ επιτέθηκε σε ρεπόρτερ της NOVA. Είκοσι λεπτά μετά το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ, ο αγώνας δεν έχει αρχίσει

NΩΡΙΤΕΡΑ

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να άρει την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών του ΠΑΟΚ σχολίασε με σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία. 
Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία. 

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα. 

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι “παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.