Τράπεζες, οικονομία, επιχειρήσεις
Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026
Κλείσιμο
 

Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας και ηλεκτροδότησης στο τμήμα Μεταμόρφωση – ΣΚΑ – Καθυστερήσεις δρομολογίων

· BANKWARS

Διεκόπη η σιδηροδρομική κυκλοφορία και ηλεκτροδότηση στο τμήμα Μεταμόρφωση – ΣΚΑ, λόγω τροχαίου συμβάντος, που σημειώθηκε πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σε ενημέρωσή της η Hellenic Train αναφέρει πως η αμαξοστοιχία 4216 καταργείται στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα, ενώ η αμαξοστοιχία 1217 καταργείται στο τμήμα Νερατζιώτισσα – Πειραιάς. Λόγω του ανωτέρω συμβάντος, επηρεάζονται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών με καθυστερήσεις, τροποποιήσεις στη διεξαγωγή τους και υποκαταστάσεις τμημάτων των διαδρομών με λεωφορεία της εταιρίας.

Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό και επικοινωνία με τον Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ – Σιδηρόδρομοι Ελλάδος και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης