Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού θα σημειωθεί από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις άνεμους, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή (25-03-2018):

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και βαθμιαία η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία (κυρίως Δυτική και Βόρεια) και η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικης και Βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.

Τη Δευτέρα (26-03-2018):

Μέχρι το πρωί θα επηρεαστούν η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Κατά διαστήματα θα επηρεαστούν επίσης το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος.

Μέχρι το βράδυ τη κακοκαιρία θα επηρεάσει και την Ανατολική Μακεδονία και μέχρι νωρίς το πρωί της Τρίτης (27-3-18) τα νησιά του Ανατολικού και πιθανόν του Βορείου Αιγαίου.