Γεννηματά: Φαρσοκωμωδία οι χειρισμοί της κυβέρνησης για το Σκοπιανό

Κακόγουστη φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζει η Φώφη Γεννηματά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Σκοπιανό με αφομή τις διαφορετικές απόψεις που εξέφρασαν με διαφορά λίγων 24ωρων Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

Kανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στους χειρισμούς της στα ευαίσθητα εθνικά θέματα τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου, ο οποίος υποστήριξε ότι θα εμποδίσει με κάθε τρόπο την χρήση του όρου Μακεδονία από την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, η κ. Γεννηματά τόνισε: “Πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση δέχεται ως ονομασία της πΓΔΜ το “Gorna Makedonija”. Σήμερα, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε πως θα εμποδίσει με κάθε τρόπο τη χρήση του όρου “Μακεδονία”. Αλλά κρατώντας την υπουργική καρέκλα ως το τέλος.

Αν δεν επρόκειτο για ευαίσθητα εθνικά θέματα, θα μιλούσαμε για κακόγουστη φαρσοκωμωδία. Το συμπέρασμα: κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση και για τον χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων”.