Οι ΠΑΟΚ-τζήδες θα διαδηλώσουν στα Μάλγαρα “για την κλοπή του πρωταθλήματος”

 

Το ηφαίστειο της αγανάκτησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για τις γελοιότητες των Ολυμπιακών στην Τούμπα, και την επιχειρούμενη κλοπή ενός δικού τους πρωταθλήματος, είναι έτοιμο να εκραγεί.

Δεν αρκούσε η τιμωρία των 6 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από πέρυσι. Για να σταματήσουν το εξπρές του δικεφάλου που σάρωνε τους αντιπάλους του εντός των αγωνιστικών χώρων χρειάστηκαν πιο εξελιγμένες πρακτικές.

Να θυμηθούμε πως στον αγώνα του σταδίου Καραισκάκη το 2014 ο Γλύκος  είχε χτυπηθεί εσκεμμένα με φωτοβολίδα όμως ο αγώνας έγινε κανονικά. Χθες μια κακή στιγμή όπου ένα ρολό χαρτί βρήκε τον προπονητή του ΟΣΦΠ (που δεν ήταν καν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα) ήταν η πρόφαση για την αποχώρηση ΟΛΗΣ της αποστολής του των Πειραιωτών, που γλύτωσαν έτσι έναν ακόμα διασυρμό.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθέριου Κορδελιού απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Δικεφάλου, για τρίωρο αποκλεισμό των διοδίων στα Μάλγαρα, ως ένδειξη αντίδρασης και αγανάκτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ την Τετάρτη 28/2/2018 Σε συγκέντρωση στα διόδια των Μαλγαρων.

Θα ακολουθήσει αποκλεισμός των διοδίων για τρεις ώρες ως αρχική αντίδραση αγανάκτησης.

Κόντρα στο κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο επ’αμοιβή από τον πρεζεμπορα συρφετός Α.Ρ.Δ.
Για εικόνα ζούγκλας ,σε ένα γήπεδο που χθες θα έπρεπε να αποτελεί μνημείο οπαδικης συμπαράστασης και αφοσίωσης.

Μια εικόνα που επετεύχθη με κόπο και αγώνα από εκατοντάδες ανθρώπους που συνήθως βρίσκονται στο στόχαστρο της καθωσπρέπει Ελληνικής Ποδοσφαιρικής κοινωνίας.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένο η μη να βρίσκεται την Τετάρτη το απόγευμα στα Μάλγαρα και να μην αποπροσανατολίζεται από την ψευδή μεγέθυνση γεγονότων.

Η ενότητα στις τάξεις του συλλόγου επιβάλλεται να παραμείνει στον ύψιστο βαθμό.

Κόντρα στην πρωτοφανής λύσσα του ΠΟΚ και όλων των τσάτσων του»