Λαφαζάνης: Γερμανικό φέουδο η ευρωζώνη – Αποικία η Ελλάδα

«Η ευρωζώνη αλλά και η Ε.Ε. μοιάζουν όλο και περισσότερο ως ένα γερμανικό φέουδο με τις περισσότερες χώρες – μέλη «δουλοπάροικους», στις οποίες δεν υπάρχουν ελευθερία, δημοκρατία και κυριαρχικά δικαιώματα, δηλώνει ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας Π.Λαφαζάνης, ο οποίος μεταβαίνει στο Στρασβούργο προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση κομμάτων και ευρωβουλευτών της Αριστεράς για την νέα κατάσταση στην Ευρώπη.
“Η Ελλάδα εντός της ευρωζώνης έχει μετατραπεί σε ένα είδος ιδιόμορφης αποικίας, η οποία κατά ένα περίεργο τρόπο θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο εξουθενωτικά μέτρα στην λεγόμενη «μεταμνημονιακή» περίοδο, την οποία σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο και τα πολιτικο-οικονομικά κέντρα εξουσίας στην Αθήνα.
Η λεγόμενη «μεταμνημονιακή» περίοδος επιτροπείας και κηδεμονίας θα δώσει την τελική και χαριστική βολή στην Ελλάδα, την ελληνική οικονομία και κοινωνία και κυρίως την ελληνική νεολαία η οποία ήδη μαζικά προσφυγοποιείται»