Οι αγώνες του Παναθηναϊκού θα μεταδίδονται από τη NOVA

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το συνδρομητικό κανάλι ότι οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στη  Super League για την επόμενη περίοδο θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Nova.

Η ανακοίνωση της Nova

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού» στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις δημοφιλέστερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν».

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Η Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποχωρεί αζημίως, χωρίς δηλαδή να υποστεί συνέπειες για τυχόν διαφυγόντα κέρδη.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της ΕΡΤ υλοποιεί την εντολή για επαναδιαπραγμάτευση με τις εναπομείνασες ομάδες (Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία) προτείνοντας γενναίο κούρεμα και το ίδιο θα συμβεί με τον ΟΦΗ.

Στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκ η ΕΡΤ κατέθεσε επιστολή που προτείνει μείωση της τάξεως του 45%, ενώ στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 η προτεινόμενη μείωση αγγίζει το 60%.