Π.Καμμένος: Μετράμε φίλους και συμμάχους – Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε

 

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε με τις δηλώσεις του, μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Εθνική Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην Εθνική κυριαρχία και στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Κάνουμε τα πάντα για την Ειρήνη. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε. Όπως συνέτριψαν το 1821 οι Έλληνες μαχητές μια πανίσχυρη οθωμανική αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες, πρέπει να θυμούνται το 1821 πως τότε με μια ψυχή ο ελληνικός λαός τους συνέτριψε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμενος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησε την στήριξη των «φίλων και συμμάχων» για την άμεση απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης, όπως τόνισε «κατά παράβαση κάθε αρχής του διεθνούς δικαίου».
«Χρειάζονται πράξεις, όχι δηλώσεις.Τώρα θα μετρήσουμε φίλους και συμμάχους», ανέφερε.

«Οι ένοπλες δυνάμεις όταν έχουν την αγάπη του Ελληνικού λαού μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα», κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.