Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  “ArGOODaki” από τα  Goody’s Burger House

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε εκστρατείες προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ξεκίνησε το ταξίδι του το  1999, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια των Goody’s ως μια χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη φιγούρα. Την επόμενη χρονιά, απέκτησε τη μορφή ενός λούτρινου παιχνιδιού το οποίο συνόδευε τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα της γνωστής αλυσίδας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο εντυπωσιακή, που το λούτρινο αρκουδάκι εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες μέρες από όλα τα καταστήματα!

Αυτή η μεγάλη αποδοχή, οδήγησε και στη γέννηση της ιδέας του συνδυασμού του αρκουδιού, ενός συμβόλου της παιδικής αθωότητας, με ένα κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο θα υποστηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Goody's Burger House: 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς ArGOODaki | Athens  Voice

Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, φορείς και οργανισμούς, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας περισσοτέρων από 16.000 παιδιών και των οικογενειών τους, έχοντας ως συνοδοιπόρους σε αυτό το εντυπωσιακό έργο, περισσότερους από 6.000.000 πελάτες έως τώρα, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί και έχουν συνεισφέρει στο ArGOODaki.

 To ArGOODaki κατά τη φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο

Φέτος το ArGOODaki συμπληρώνει 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του αναλαμβάνοντας ακόμη ένα σημαντικό έργο. Με κεντρικό μήνυμα «Η σκυτάλη περνάει στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού», το ArGOODaki αυτά τα Χριστούγεννα μετατρέπεται στο σύμβολο της σκυτάλης που θα αλλάξει χέρια για να μοιράσει αγάπη. Σημαντικό μέρος αυτής της σκυταλοδρομίας αγάπης θα είναι οι 2 Έλληνες Ολυμπιονίκες, Μίλτος Τεντόγλου, χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα, και ο Αντώνης Τσαπατάκης, χάλκινος Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση,  οι οποίοι αφήνοντας για λίγο της αθλητικές τους υποχρεώσεις, θα συμμετέχουν ως πρεσβευτές στην φετινή εκστρατεία, κάνοντας ξεχωριστά τα 20ά γενέθλια του ArGOODaki.

Goody's Burger House: 20 χρόνια κοινωνικής προσφοράς ArGOODaki | Athens VoiceΜίλτος Τεντόγλου και Αντώνης Τσαπατάκης

Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki θα προσπαθήσει να φέρει κοντά στον αθλητισμό παιδιά με νοητικές και κινητικές δυσκολίες. Το ArGOODaki εμπνέεται από τη δύναμή αυτών των παιδιών και τον αγώνα που δίνουν στην καθημερινότητά τους και στέκεται δίπλα τους, έμπρακτα, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών τους.

Για το σκοπό αυτό, θα στηρίξει  4 συλλόγους σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τον αθλητισμό, τη φυσικοθεραπεία, την εργοθεραπεία, κ.ά.  Οι σύλλογοι είναι οι εξής: Ιωνάς – Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ (Αθήνα), Αετοί (Θεσσαλονίκη), Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ (Χανιά) & Α.Ο. Πύρρος ΑμεΑ (Ιωάννινα).

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, προσκαλεί όλους εμάς να συνεισφέρουμε στο φετινό σκοπό του: να συμβάλλουμε,  αγοράζοντας γεύματα ArGOODaki, στην προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη στήριξη των 4 συλλόγων. Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα 9 φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σημειωματάριο-notebook, ένα παγούρι, ένα μπολ πρωϊνού, ένα puzzle, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Για όλη την εορταστική περίοδο, μπορούμε να παραγγείλουμε το δικό μας ArGOODaki σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery στο 18365, στο www.goodys.com  ή μέσω του Goody’s app, και να γίνουμε κι όλοι εμείς πρωταγωνιστές σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Goody's Burger House (@Goodyscom) / Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.goodys.com ή ακολουθήστε τα Goody’s Burger House στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House .