Σε “Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος” μετονομάστηκε το ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ Αμερικής 8

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του ιστορικού κτιρίου του ΕΒΕΑ επί της οδού Αμερικής 8, σε “Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος”.

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς και στενοί οικογενειακοί φίλοι του εκλιπόντος προέδρου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και άλλων φορέων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ.

“Όλοι όσοι είμαστε εδώ, είχαμε την τύχη να γνωρίζουμε καλά τον Κωνσταντίνο”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος.
“Το επιχειρηματικό του ένστικτο, την ηγετική του επιδεξιότητα και την εργατικότητά του. Και μαζί, τη ζωντάνια που χρωμάτιζε την προσωπικότητά του. Είναι χαρακτηριστικά που μοιραστήκαμε, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του μοιράστηκε κι αυτό στις επιχειρήσεις, στους εργαζόμενους και στα επιμελητήρια”.

Στην εμβληματική προσωπικότητα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μίχαλου αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μιλώντας για το ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ τόνισε “Είναι η ιστορική έδρα του ΕΒΕΑ, ένα κτίριο-κόσμημα, ενδεχομένως ένα από τα ομορφότερα κτίρια της πόλης. Στο οποίο ο Κωνσταντίνος ξαναέδωσε ζωή, με την αποφασιστικότητα και την τόλμη του”.

Ευχαριστίες απηύθυνε η σύζυγος του εκλιπόντος προέδρου, Αθηνά Μίχαλου, στην οποία ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, παρέδωσε αντίγραφο της επιγραφής που θα τοποθετηθεί στο εξωτερικό του κτιρίου. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων (πρώην ΤΑΝΕΟ) κ. Χάρης Λαμπρόπουλος.