Σε θερμό κλίμα η επίσκεψη Άδωνι στον ΣΕΒ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, είχαν σήμερα, 16 Ιουλίου 2019, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας και μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: “Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα συναντήσαμε μαζί με τον Υφυπουργό κ. Παπαθανάση τον ΣΕΒ και συζητήσαμε για το πώς μπορεί η Κυβέρνηση να βοηθήσει στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα και στην άμεση προσέλκυση περισσότερων ξένων επενδύσεων. Ξεκινήσαμε μία συνεργασία η οποία πιστεύω ότι θα αποδώσει σύντομα καρπούς”.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε: “Το στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Σε αυτή τη συνάντηση, με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού, συζητήσαμε με τον ΣΕΒ όλα αυτά τα στοιχεία που θα φέρουν τη δυναμική ανάπτυξη στη χώρα μας”.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Φέσσας δήλωσε τα εξής: “Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για την ευκαιρία που είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε πολύ θετικό κλίμα σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση των αναγκαίων παραγωγικών επενδύσεων.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος. Είναι πλέον αυτονόητο ότι περισσότερες επενδύσεις, μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερες δουλειές θα έρθουν στον τόπο μας μόνο όταν συνεργασθούν για τον σκοπό αυτό, άνθρωποι άξιοι, με ήθος και επαγγελματισμό, που εργάζονται τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και την διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη του ΣΕΒ θα παραμείνουν στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους πολίτες”.