Σκληρή απάντηση της οικογένειας Αναστασιάδη στον Παύλο Πολάκη

Απάντηση σε δημοσιεύματα τα οποία είναι “αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα” δίνουν η χήρα του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου και η αδερφή του εκλιπόντος, Νταϊάνα Αναστασιάδου.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα τα υιοθέτησε και τα έκανε σημαία στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης. Και μάλιστα επικαλέστηκε τον πρώην πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι “δεν έλεγε ο Τσίπρας ψέματα όταν αναφερόταν στο σπίτι του Θέμου στην Ελβετία”.

Η δήλωση της συζύγου του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλικής Παναγιωτοπούλου και της αδελφής του, Νταϊάνας Αναστασιάδου.

Δήλωση κυρίας Βασιλικής Παναγιωτοπούλου

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία, καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων, είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Δήλωση κυρίας Νταϊάνας Αναστασιάδου

Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων, στην προκειμένη ένα ονόματι “SPIRTO” -καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή ή μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι, τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από “σεσημασμένους” πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους, βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…