Στην τελική ευθεία ο ρουκετοπόλεμος

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του ρουκετοπόλεμου, στον Βροντάδο της Χίου, ρυθμίζονται αυτές τις ημέρες, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων πλευρών και με στόχο ένα ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα την νύκτα της Ανάστασης.

Από τον δήμο Χίου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες καθορισμού των διαδρομών και των χώρων στάθμευσης των οχημάτων, ενώ την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου θα γίνει και η σήμανση των δρόμων, στους οποίους δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η διέλευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, αλλά και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι επισκέπτες που θέλουν να κινηθούν προς την περιοχή θέασης του ρουκετοπόλεμου με τουριστικά και λοιπά λεωφορεία, θα σταματούν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Βροντάδου, στον ΦΟΒ και από εκεί δύο μικρά λεωφορεία του δήμου Χίου θα τους μεταφέρουν στην περιοχή του Αίπους.

Στο σχεδιάγραμμα που δημοσιεύουμε φαίνονται οι δρόμοι όπου θα απαγορεύεται πλήρως η διέλευση, καθώς και οι μονοδρομήσεις των λοιπών δρόμων.

Πηγή: astraparis.gr