Συνεργασία της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας με SingularLogic

Η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΓΕΒ) ΑΕ επέλεξε το Galaxy CRM της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών πωλήσεων και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας των πελατών της.

Η ΓΕΒ ΑΕ, είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία εισηγμένη στο Χ.Α.Α., διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο 4.000 πελατών μεταξύ των οποίων είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του κατασκευαστικού, ναυτιλιακού και πετρελαϊκού κλάδου. Απευθύνεται σε μια εξαιρετικά απαιτητική αγορά που χρειάζεται εξειδίκευση, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ταχύτατη και στοχευμένη απόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

Το Galaxy CRM, θα συμβάλλει στον καλύτερο συντονισμό και στη δομημένη διαχείριση της πληροφορίας σε ό,τι αφορά το σύνολο των επαφών της επιχείρησης, ενισχύοντας τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται στοχευμένα στις ανάγκες των πελατών της. Οι αυτοματοποιημένες ροές εργασιών θα επιταχύνουν τη δρομολόγηση της κάθε παραγγελίας μέσα από μια σειρά ελέγχων και εγκρίσεων διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εφαρμογή σύνθετων τιμοκαταλόγων και εμπορικών πολιτικών, αλλά και των απαιτούμενων ελέγχων κερδοφορίας στην κάθε προσφορά. Το λογισμικό θα χρησιμοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα διασυνδεθεί με το υπάρχον ERP. Η διοίκηση της ΓΕΒ ΑΕ θα έχει πρόσβαση στα σημαντικά δεδομένα με αναλυτικές αναφορές από κινητό ή tablet, μέσω της υπηρεσίας myGalaxy View, ενισχύοντας την αμεσότητα των αποφάσεων της.

Οι δυνατότητες οργάνωσης, διαχείρισης της πληροφορίας και αυτοματοποίησης του Galaxy CRM, εκτιμάται ότι θα ελαχιστοποιήσουν την πολυπλοκότητα διαχείρισης σε όλα τα στάδια της πώλησης, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες της ΓΕΒ.