Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Τσίπρας έδωσε παλάτι για δείπνο της Novartis;

Ερωτήματα για τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή θέτουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι σημειώνουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ενώ μιλούν για τερατολογίες και ατελείωτη λάσπη.

Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και  ατέλειωτη λάσπη, σχολιάζουν επισημαίνοντας πως σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, σημειώνουν προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας.  Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..

Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».

Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της  NOVARTIS. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την °Αυγή° της εποχής (2/3/2013) , καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά.

Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει  κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους»  είναι η υπόθεση NOVARTIS.

Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ  το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;

 

Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές!

Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!», καταλήγουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά

Η αποκάλυψη Σαμαρά για την Novartis που εκθέτει τον Αλέξη Τσίπρα