Συζητήσεις για διάθεση των λαχείων «Σκρατς» μέσω των πρατηρίων Revoil

Να εφοδιάσει τα πρατήρια της και να πουλάει στιγμιαία λαχεία ΣΚΡΑΤΣ σχεδιάζει η εταιρεία πετρελαιοειδών Revoil, όπως συμβαίνει και με άλλες εταιρείες του κλάδου. Η πρόταση έχει ήδη κατατεθεί στον ΟΠΑΠ και τελεί υπο εξέταση.

Η διάθεση στιγμιαίων λαχείων ΣΚΡΑΤΣ μέσω πρατηρίων αποτελεί κοινή πρακτική σε πολλές αγορές διεθνώς και δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερα κέρδη στα πρατήρια ώστε να καλύπτουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Μάλιστα η διοίκηση της Revoil προχώρησε  στην σχετική τροποποίηση του καταστατικού της.

Συγκεκριμένα οι μέτοχοι της εταιρείας, κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, ψήφισαν υπέρ της τροποποίησης του καταστατικού της και στα άρθρα που αφορούν στο σκοπό της επιχείρησης, έτσι ώστε αυτή να μπορεί να δραστηριοποιείται στη «διαμεσολάβηση και παροχή εργασιών και εν γένει υπηρεσιών σχετιζόμενων με τη διεξαγωγή, πώληση, οργάνωση και λειτουργία τυχερών παιγνίων».

Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη σε περίπτωση που τελικώς υλοποιηθεί η συνεργασία για τη διάθεση των ΣΚΡΑΤΣ από τα πρατήριά της που αριθμούσαν τον Ιούνιο του 2017  529 καταστήματα, ενώ η εταιρεία συνεργάζεται και με 242 ανεξάρτητα πρατήρια.