Τουρίστριες με συμβόλαιο ασφάλισης για βιασμό καταγγέλλουν ανυποψίαστους εραστές τους

Δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας νεαρής Νορβηγίδας στη Ρόδο πριν από λίγες ημέρες πέρασαν στην αντεπίθεση μηνύοντας τη γυναίκα ισχυριζόμενοι ότι εκείνη κατήγγειλε βιασμό για να εισπράξει την ταξιδιωτική ασφάλεια.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, η Νορβηγίδα που βρισκόταν για διακοπές στη Ρόδο κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν νεαρό στις 24 Ιουλίου, ενώ κατηγόρησε και έναν άλλο άνδρα για συνέργεια. Ακολούθησαν συλλήψεις καταθέσεις και απολογίες. Όταν οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι αποφάσισαν να μηνύσουν την τουρίστρια καθώς ανακάλυψαν ότι είχε ταξιδιωτική ασφάλεια σε περίπτωση που θα έπεφτε θύμα βιασμού.

“H κοπέλα μοναδικό σκοπό έχει να εισπράξει τη χρηματική της αποζημίωση από την ταξιδιωτική της ασφάλεια, παραβλέποντας και αδιαφορώντας για τον διασυρμό μας και για τις επιπτώσεις που θα είχε η καταδίωξή μας για το αδίκημα του βιασμού” ανέφεραν οι νεαροί.

Στη Ρόδο, την Κρήτη αλλά και τη Ζάκυνθο ορισμένες τουρίστριες καταγγέλλουν δήθεν βιασμό τους με ένα και μόνο σκοπό: να εισπράξουν τα χρήματα της ασφάλειας που φθάνουν ακόμα και τις 10.000 ευρώ. Η αποζημίωση τους δίνεται για ψυχική οδύνη., όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Γερμανίδας τουρίστριας στα Μάλια. Κατήγγειλε βιασμό αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι εκείνες που φωτίζουν αν υπήρξε βιασμός ή όχι. Στην περίπτωση της Νορβηγίδας στη Ρόδο η εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξαν κακώσεις και σημάδια βιασμού.

Στα μέσα Ιουλίου, συνελήφθησαν στη Νάξο δύο 19χρονοι κατηγορούμενοι για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 26χρονης τουρίστριας.

Όλα ξεκίνησαν σε γνωστό bar του νησιού, όπου κι εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία των νεαρών από τη Νάξο με την 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί της Νάξου μαζί με φίλες της

Αρχικά η 26χρονη με τον 19χρονο θέλησαν να βρουν ένα ήσυχο μέρος, με αποτέλεσμα να απομονωθούν σε μία κοντινή παραλία όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά.

Στη συνέχεια ο 19χρονος θέλησε να μην αφήσει… παραπονούμενο τον φίλο του, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έφτασε κι εκείνος στην παραλία και συνευρέθηκε με την 26χρονη Σουηδέζα, η οποία παρόλο που έκανε ότι έκανε με τους δύο νεαρούς (ξεχωριστά), φαίνεται ότι τα δικά της θέλω… δεν συμφωνούσαν με αυτά των δύο 19χρονων (σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της).

Η ίδια δέχεται ότι απομονώθηκε και με τους δύο 19χρονους, όμως δεν υπήρχε συμφωνία για κάτι παραπάνω, κάτι που την οδήγησε σε καταγγελία για βιασμό στο αστυνομικό τμήμα Νάξου. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί Ναξιώτες, δηλώνουν ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 26χρονης και ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση βιασμού.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όσο για την 26χρονη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουηδέζα σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, έχει κάνει ασφάλεια για περίπτωση βιασμού.