Βολές του Τούρκου αντιπροέδρου κατά Ελλήνων υπουργών

 

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, που έχουν ως στόχο Έλληνες υπουργούς προχώρησε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ που υποστήριξε ότι ορισμένοι «ανίκανοι» Ελληνες πολιτικοί προσπαθούν να τορπιλίσουν τις σχέσεις Αγκυρας-Αθήνας!

Σε μήνυμά του στο Twitter o Μπεκίρ Μποζντάγ, υποστήριξε ότι είναι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα, «παρ’ όλα αυτά όμως, δυστυχώς, κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας». Και συνέχισε:

«Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας. Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».