Πυρ ομαδών κατά Στουρνάρα απο “γαλαζοπράσινους” βουλευτές

Τι το ήθελε ο υπουργός οικονομικών να δηλώσει ότι υπάρχει πολιτικός κίνδυνος από την «κόπωση» των βουλευτών να ψηφίζουν μέτρα; Τώρα ο κ. Στουρνάρας …μαζεύει τα πυρά των βουλευτών που, σε ότι αφορά τις εμπρηστικές δηλώσεις, κάθε άλλο παρά κουρασμένοι φαίνονται!

Στη Νέα Δημοκρατία αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές εξέφραζαν δυσφορία ερμηνεύοντας τα λεγόμενα του υπουργού ως «προσβλητικά».

«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι κουρασμένοι, είναι υπεύθυνοι και ετοιμοπόλεμοι», σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ της κ. Θανάσης Μπούρας, ενώ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μάκης Βορίδης άφησε αιχμές για την «ωριμότητα» της δήλωσης του υπουργού Οικονομικών .

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, υποστήριξε πως «οι βουλευτές αξίζουν τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνουν και έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε όλες τις ψηφοφορίες».

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Βλάχος είπε ότι «αυτό που απαιτούμε είναι σεβασμός και ενημέρωση», ενώ τους τόνους σήκωσε ακόμη ψηλότερα η κυρία Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας: «Εμείς δεν έχουμε κουραστεί, είμαστε μια χαρά. Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του κ. Στουρνάρα. Κουραζόμαστε μόνο όταν γίνονται σαχλαμάρες».

Βολές κατά του κ. Στουρνάρα εξαπέλυσε, εξάλλου, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρης Κουκουλόπουλος, ο οποίος με αφορμή το επικείμενο «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, δήλωσε δηκτικά: «Δεν θα κουραστούμε να λέμε στους ξεκούραστους τεχνοκράτες ότι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα γίνουν δεκτοί».